TRE NYA PUNKTER KOMPLETTERAR ÅRETS PROGRAM

Nu kan vi äntligen lägga till de två sista programpunkterna till Sweden Live 2019:

VAD KAN VI LÄRA OSS AV HÅLLBARA IDROTTSEVENEMANG OCH VAD MENAR VI MED HÅLLBARA EVENEMANG?

Varje år genomförs över 50 internationella idrottsevenemang i Sverige. Riksidrottsförbundet (RF) har under de senaste åren inriktat sig på att bygga upp kunskap och stöd för idrottsrörelsen med betoning på internationella idrottsevenemang. Hur kan vi skapa mer och fler hållbara evenemang och vad menar vi med hållbara idrottsevenemang?

Föreläsare: Leif Johansson, Riksidrottsförbundet
När: Tidsag 22/1 kl 13.00 – 13.45
Plats: Lilla Salen, Kulturens Hus Luleå

Leif Johansson


HUR ÖVERLEVER MAN SOM LÅTSKRIVARE IDAG?

Staffan Hellstrand presenterade sig för den svenska publiken 1993 med ”Lilla fågel blå”, en modern svensk evergreen som blev hans stora genombrott. Staffan har haft en lång framgångsrik karriär bakom sig och har hunnit släppa inte mindre än 18 album samt skrivit låtar för och med en lång rad kända artister. Har du koll på Staffans låtskatt? Och hur är det att skapa musik som sedan andra turnerar med och framför på scen? Vilken roll har stimpengen spelat?

Möt Staffan Hellstrand i en personlig intervju i Lilla salen.

Moderator: Robert Gehring, Stim
När: Tisdag 22/1 kl 15.30-16.15
Plats: Lilla Salen, Kulturens Hus Luleå

StaffanH

 EVENT IMPACT CALCULATOR – VÄRDERAR DITT EVENEMANG

2016 presenterade RF och Göteborg & Co ett samtals- och dialogverktyg i syfte att öka kunskapen om värdet av ett evenemang innan man som arrangör bestämmer sig för att genomföra det. Över 300 personer från fler än 30 specialidrottsförbund respektive destinationer är utbildade i det webbaserade verktyget. Under det här passet får du ta del av innehållet och se möjligheterna till ökad kunskap kring värdering av evenemang ur ett socialt-, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

Föreläsare: Leif Johansson, Riksidrottsförbundet
När: Onsdag 23/1 kl 10.00-10.45
Plats: Lilla Salen, Kulturens Hus Luleå

Leif Johansson

SE HELA PROGRAMMET HÄR