HÄR ÄR VÅR MODERATOR & VÅR KONFERENCIER

Henrik Johnsson – moderator för föreläsningar och seminarier.

Henrik medverkar i Sweden Live för tredje gången, vilket gläder oss mycket! Som de flesta vet är han bördig från Lund och har sedan mitten av nittiotalet jobbat med TV. Det har blivit sport, musik och underhållning – som reporter, programledare och producent. Och mycket annat för denne mångsysslare som ska lotsa oss genom en lång rad intressanta diskussioner med våra inbjudna föreläsare, på båda sidor sundet.

______________

Arantxa Álvarez – konferencier för våra showcase och värd för 
LiveApan Awards.

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm.

Arantxa syntes i TV redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände som programledare för Idol Extra.  Hon har även varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år och har i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3.

I TV-rutan har Arantxa gjort program såsom Big Brother (TV4), Bäst i Test (SVT), Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR).Det stora musikintresset har bl.a. lett till att hon suttit med i ESC-juryn och Mello-juryn. Hon lärde sig att spela gitarr i 12-årsåldern och har haft rockband.