FLER SEMINARIUM SLÄPPTA

Vi fyller på med två seminarium och kan äntligen släppa 2020 års program för Sweden Live!


THE BOOTSTRAP ”An innovative path to success. ‘Take the right action at the right time”

Bijoy Goswani kommer från Austin – staden där stora och små festivaler avlöser varandra – där han grundade entreprenörsnätverket Bootstrap Austin.

Seminariet introducerar oss till ramverket för metoden ‘Bootstrap’ – ett distinkt och tydligt verktyg att bygga en framgångsrik satsning som inte är driven av tung finansiering eller stereotypa normer. Vi får exempel på företag som en gång startades mer eller mindre slumpartat som idag är globala succéer som påverkat många. Inte minst inom vårt eget kreativa område – festivaler och andra uttryck. Utgångspunkten är att utgå från sig själv – ‘The journey starts within’.

Moderator: Kristoffer Triumf
Tisdag 21 januari, kl 15:30,  Hörsalen.

Bijoy


Lunchseminarium – en presentation av Creative Point

Mirre Sennehed, som bl a driver Subkultfestivalen i Trollhättan är engagerad i initiativet Creative Point i Göteborg. Tillsammans med ett par kollegor presenterar hon projektet.

Creative Point är ett treårigt arvsfondenfinansierat projekt som drivs av Brewhouse i Göteborg tillsammans med Arrangörer utan hinder. Kraven på tillgänglighet för dig som arrangör är något som bara kommer öka de närmsta åren. Creative Point ska bli Sveriges mest tillgängliga scen och projektet skall sprida kunskap om hur man kan jobba med tillgänglighet på ett inkluderande och effektivt sätt som inte nödvändigtvis behöver kosta en massa pengar. Projektet vill även locka in fler med olika funktionsvariationer in i arrangörsbranschen för att öka representationen och skapa ett bättre kulturliv för alla.

Moderator: Joppe Pihlgren
Tisdag 21 januari, kl 12:30,  Hörsalen

CreativePoint