ÅRETS MODERATOR & KONFERENCIER

Moderator föreläsningar och seminarier: Kristoffer Triumf

Han driver sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast Värvet, där han lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina erfarenheter. Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Mahrer är några. Kristoffers podcast Värvet har varit nominerad för Stora journalistpriset.

Vi är mycket glada att Kristoffer Triumf kommer till Sweden Live för att leda våra intressanta seminarier och föreläsningar under två dagar i Västerås.

Triumf-Nofilter


Konferencier för showcase och Live Apan: Carin Da Silva

Carin lärde vi först känna som en av de professionella dansarna i de tidiga säsongerna av Let’s Dance (2006-2008) meriterad genom flera SM-guld i dans. Hon var därefter programledare både i TV4 och TV3 – Förkväll, Adam Live och Kändishoppet. Vid sidan av många moderatoruppdrag är idag Carin Da Silva aktuell med den populära podcasten Mammasanningar tillsammans med Vivi Wallin.

Carin Da Silva kommer till Västerås för att guida oss som konferencier genom två dagars späckat schema av showcase. Dessutom leder hon en av konferensdagarnas årliga höjdpunkter – LiveApan Awards (onsdag kväll, 22 januari). Att Carin medverkar känns speciellt för oss.

Carin-nofilter